Ruha külföldről

Gothic ruhák olcsón

2021. január 12. -

Korábban már írtam az Attitude clothing oldalról, ahol dark / goth ruhákat lehet online rendelni. Ez egy angliai üzlet, ennek megfelelően angliai árakkal, amiket fontban is ír ki, és hát bármennyire is jó ruhák, nem mindenkinek van a pénztárcájára szabva.

Szerencsére olcsón is lehet online gothic ruhákat találni. Kifejezetten magyar webshop például a Metal shop. Bár cseh cég üzemelteti, maga a weboldal és az ügyfélszolgálat is magyar nyelven van, így a jó árak mellett a vásárlás, esetleges visszaküldés is egyszerű.

Ha rákeresel a DressLily oldalon a "gothic" szóra, a magyar vagy az angliai boltoknál sokkal jobb árakon is tudsz találni goth ruhákat. Ahogy a DressLilyről szóló cikkemben korábban is írtam, az oldalon 30 napos visszavásárlási garancia is van, ha netán mégsem jönne be, amit rendeltél.

gothic.png

Jóval kisebb a választék, de egész érdekes dolgokat lehet néha találni a TBDress oldalon. Itt inkább szexi goth ruhákra lehet bukkanni.

gothictbdress.png

Ha tehát gothic termékeket keresel, érdemes ezeken az oldalakon is körülnézni! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhakulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr8116385634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása