Ruha külföldről

Vivantis vélemény - megbízható oldal?

2021. január 15. -

vivantis.pngA Vivantis egy cseh webáruház, de magyar ügyfélszolgálata és címe is van, így vásárláskor minden ugyanúgy működik, mintha csak itthonról rendelnél.

A női és férfi cipők, ruhák és kiegészítők mellett parfümöket, kozmetikumokat és ékszereket is lehet rendelni náluk. (A férfi és női termékek között az oldal tetején lehet váltani, mivel külön vannak listázva.) Az oldalon rendszeresen vannak nagyobb kedvezmények is.

A rendelés Magyarországról sem drágább, mint más webshopokból, a Magyar postával 1100 Ft, DPD-vel 1350 Ft (3500 Ft alatti rendelés esetén még 250 Ft csomagolási költség is hozzájön). Ha a termék raktáron van (ha nincs, azt jelzi az oldal), akkor a 11 óráig leadott rendelésedet 3 munkanapon belül megkapod, így a sebességre sem lehet panasz.

Ha mégsem tetszene, amit rendeltél, 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ilyen esetben a terméket nem egy cseh címre, hanem egy tatabányai címre kell visszaküldened.

A Vivantis megbízható bolt, és Magyarországról is gyorsan és könnyen lehet rendelni náluk. A vásárlásodat az EU jog védi, és természetesen nem kell vámot sem fizetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhakulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr5316390768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása