Ruha külföldről

Megbízható a Newchic?

2020. január 22. -

newchic.pngA Newchic egy nemzetközi webshop, ami főleg ruhákkal, illetve kisebb kiegészítőkkel foglalkozik. Korábban részletesebb véleményt is írtam róla, itt azonban csak a megbízhatóságról szeretnék szólni.

Mielőtt először vásároltam a Newchic oldalán, természetesen én is megnéztem, hogy mások mit írnak róla. Bár a kiszállítás idejére vagy a méretezésre valóban voltak panaszok (az S-M-L méretek helyett a mm-ben megadottakat érdemes nézni), olyasmiről sosem olvastam, hogy bárkinek lenyelték volna a pénzét. A termékek nekem is mindig rendben megérkeztek.

A Newchic 30 napos visszavásárlási garanciát vállal a termékekre (itt olvashatsz róla), így ha nem vagy megelégedve velük, vissza lehet küldeni őket, és visszakapod az árukat.

Ha ennek ellenére félelmeid vannak az online vásárlással vagy a Newchic-el kapcsolatban, érdemes fizetéskor a PayPal-t választani. Ha PayPal-al fizetsz, akkor magán a fizetési szolgáltatón keresztül vissza tudod kérni a pénzedet, amennyiben a termék nem érkezett volna meg, így teljesen biztonságban érezheted a megrendelésedet.

Végül ajánlom, hogy nézd meg az oldal ezen menüpontját, mert itt találhatod a legjobb árakat. Jó vásárlást! :)

(Hasonló webáruház még a ChicMe, a Zaful és a DressLily, ezeket is érdemes megnézni.)

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhakulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr6815420734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ujkéry Csaba 2020.06.21. 10:45:59

Csaba Dr. Ujkery <ujkerycs43@gmail.com>
10:34 (5 perccel ezelőtt)
címzett: service

Instead of the 40-foot blue canvas shoes ordered under number 83849206, 45 sizes were sent. Please send size 40 instead.
Dr. Csaba Ujkéry
Kaposvár
Vörösmarty utca 14
Hungary
süti beállítások módosítása