Ruha külföldről

Attitude clothing - dark, gothic, horror ruhák (vélemény)

2020. december 10. -

attitude.pngAz Attitude clothing egy angliai webáruház, ami nem akármilyen ruhákat árul: Adams Family-stílusú, dark, gothic ruhák százai közül lehet válogatni náluk. Bevallom, nekem bejön ez az irányzat, de régebben egyetlen magyar bolton kívül nem nagyon volt lehetőség Magyarországon ilyesmit vásárolni, ezért megörültem, amikor rátaláltam erre a boltra, ahonnan még Magyarországra is szállítanak.

rozsaszin_goth.pngA nemzetközi szállítás 6 fonttól kezdődik, de 150 font felett ingyenes (nem tudom, hogy ez máskor is így van-e, most mindenesetre itt találsz hozzá kuponkódot). Az árakat egyébként Forintban írják ki, ezért könnyű számolni velük.

A ruhák mellett egészen különleges dolgokat is árulnak, például koponyás csomagolópapírt, vegán termékeket vagy konyhai kiegészítőket. A minőségre természetesen nem lesz panasz, nem egy kínai áruházról van szó. :)

A legjobb árakat itt találod, ezért itt mindenképp érdemes körülnézni, mielőtt vásárolsz.

Fizetni PayPal-al és bankkártyával lehet, a termékekre 28 napos pénzvisszafizetési garancia van. Alapvetőleg 7-9 nap alatt szállítják ki, amit rendeltél, de lehet kérni 2-3 napos szállítást is némi pluszpénzért, ezért karácsonyi last minute ajándékbeszerző helyként is jó lehet. :)

attitudepolo.png

A ruhák és más termékek között itt tudsz böngészni és rendelni.

Hasonló, magyar nyelvű oldal a Metal shop, ott is érdemes körülnézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhakulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr1816326708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása