Ruha külföldről

Zaful vélemény

2020. szeptember 12. -

zaful.pngA Zaful egy nemzetközi webáruház, ami elsősorban ruhákkal, illetve kisebb kiegészítőkkel (mint például táskák, napszemüvegek, ékszerek vagy szépségápolási termékek) foglalkozik. Magyarországról is lehetőség van rendelni tőlük, és a termékek megbízhatóan megérkeznek.

Fizetni bankkártyával vagy a megbízható PayPal szolgáltatással lehet (erről bővebben itt olvashatsz), a termékekre pedig 14 napos visszavásárlási garancia él (erről részletesen olvashatsz ezen az oldalon), így ha valami mégsem tetszik, vagy nem jó a méret, akkor vissza tudod váltani náluk, és visszakapod a pénzedet. Egyáltalán nem kell megindokolni, hogy miért nem tetszett a termék, kérdés nélkül visszaveszik.

A Zafulon rendszeresen vannak nagyon jó akciók. Mindenképpen érdemes megnézni ezt az aloldalt, mert itt találod a legjobb árakat!

Az oldalról különböző helyeken írt vélemények megoszlanak, többen kifogásolják, hogy a szállítási idő hosszú, 3-4 hét is lehet (ha tehát valakinek ajándékba vásárolsz valamit, akkor érdemes jóval hamarabb megrendelni!), de a termékek minőségéről ahol én olvastam, általában kifejezetten jókat írnak, és csak nagyon ritkán volt valami kifogás. Probléma esetén természetesen itt van a kérdés nélküli pénzvisszafizetési garancia. Ami engem illet, nekem a termékekkel és a szállítási idővel sem volt problémám, ezért én személy szerint tudom ajánlani a weboldalt.

A Zafult ide kattintva tudod felkeresni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhakulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr5716198750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása