Ruha külföldről

Modlily vélemény

2020. szeptember 26. -

modlily.pngA Modlily egy nemzetközi webáruház kifejezetten nők számára. Magyarországra is szállít, 30 napos pénzvisszafizetési garanciája van (erről bővebben itt olvashatsz), és akár 3-7 napon belül is megkaphatod a termékeket, ha a gyors postázást választod, ami karácsony tájékán nagyon jól jöhet.

$49 felett a 15-20 napos postázás ingyenes, de ha többért vásárolsz, akkor még gyorsabban megkaphatod ingyen a termékeket ($69 felett a közepes sebességű, $129 felett a gyors postázás is ingyenes). Erről itt tájékozódhatsz részletesebben. A postázás során általában tartják is magukat az itt megadott időhöz, nem jellemző rájuk a csúszás.

modlily_ruhak.png

Az oldalon rendszeresen vannak különböző akciók, ezért én viszonylag gyakran fel szoktam keresni. A legjobb árakat itt találod, érdemes körülnézni!

Az oldal megbízható, fizetni bankkártya mellett akár PayPal-al is lehet. Ahol van PayPal lehetőség, én mindig azt választom, nem csak azért, mert így nem kell kiadni a bankkártya adatokat, hanem azért is, mert hibás teljesítés esetén akár a PayPal-hoz is lehet fordulni, hogy visszakapd a pénzed. A Modlily-vel persze nem volt ilyen problémám.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhakulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr1116215414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása