Ruha külföldről

DressLily vélemény

2020. május 18. -

dresslily.pngA DressLily egy nemzetközi webáruház, ahol különböző ruhákat, lakberendezési termékeket és más kiegészítőket lehet rendelni Magyarországra is.

Ruhát rendelni az interneten és külföldről mindig félelmetes dolog, ezért első rendelés előtt természetesen én is körülnéztem, hogy mit írnak a DressLilyről a neten. A vélemények alapján a hasonló kategóriában lévő oldalakhoz képest nem érdemes se rosszabbra, se jobbra számítani: van, hogy időben megérkeznek a termékek, de néha késik a kiszállítás, van, aki kifejezetten elégedett és pozitív meglepetésről számol be a minőséget illetően, másnak kifejezetten nem tetszik. Ha problémád akadna a termékkel, 30 napos visszavásárlási garancia van náluk.

Az oldalon részletes útmutató van, hogy hogyan érdemes a megfelelő méretet kiválasztani.

Fizetni bankkártyával vagy PayPal-al is lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhakulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr6015705624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása