Ruha külföldről

Chic me rendelés vélemény

2020. december 08. -

chicme.pngA Chic me egy nemzetközi webáruház. A név jelentése "divat nekem" (a chic jelentése sikkes, divatos, a me pedig nekemet jelent), ennek megfelelően a Chic me egy ruházattal, divattal foglalkozó webshop. Magáról az oldalról már leírtam a véleményemet egy másik bejegyzésben (lásd itt), most inkább a rendeléssel kapcsolatban szeretnék írni.

Az oldalnak még mindig nincsen magyar nyelvű felülete, de ha Chrome böngészőt használsz, akkor az vagy lefordítja magától magyarra, vagy ha nem, akkor jobb klikk után a menüben találsz egy magyar nyelvre fordítás opciót, így nem lesz gondod a megértéssel.

Az oldalon gyakran vannak nagyon jó akciók, ezekkel érdemes is élni, esetleg ezekhez időzíteni a rendelést. Amikor épp ezt írom, akkor például minden hatodik terméket 99% kedvezménnyel kapsz meg, de már minden negyedikre is 50% kedvezmény jár.

Az ingyenes kiszállítást sajnos így a karácsonyi dömping során $69-os minimum vásárlásról $89-re emelték, de ha nem érnéd el a limitet, akkor sem rosszak a postaköltségek, tekintetbe véve, hogy nemzetközi szállítás. Az aktuális árakról itt találsz információt, nekem 3461 Ft volt a 12-25 napos kiszállítás (20 nap alatt meg is érkezett), de kérhettem volna 9-12 napos határidővel is, ami így karácsony környékén még jól jöhet, ha most akarsz rendelni. Azt, hogy épp hogy áll a rendelésed, itt tudod megnézni.

A rendelési folyamat maga egyszerű és egyértelmű, bankkártyával lehet fizetni, semmilyen gondom nem volt vele.

Érdemes megnézni az exkluzív ajánlataikat, amik itt találhatóak, illetve ezt az oldalt is, ahol a legújabb ajánlatok vannak, amik tuti egyediek, nem lesz hasonló egy barátnődnek sem. :)

A ChicMe oldalát ide kattintva tudod felkeresni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhakulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr1416324596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása