Ruha külföldről

Szúnyoghálós függőágy

2020. szeptember 19. -

szunyoghalo.pngA rovarhálós függőágyat a szokásos módon kell két fa vagy más elem közé kiakasztani, itt azonban egy plusz tartóval egy felső, hálós réteget is kapsz, így estefelé, vagy ha túrázás során éjszaka ebben aludnál, elkerülnek a rovarok.

A NewChic kétfajta megoldást is kínál: az egyik egy fiatalosabb, lányosabb, színes megoldás, amit itt nézhetsz és vásárolhatsz meg, a másik egy fiúsabb, rejtőzködő, katonai / vadász színű változat, amit itt találsz.

Személy szerint én ez utóbbit preferálom, nagyon jó több napos túrázás esetén a sátor mellé (vagy akár helyett) felállítva, de persze akár otthon a kertben is.

Hasonló (akár szúnyogháló nélküli) termékeket találsz még ezen az oldalon. Az oldal használatához és a rendeléshez itt találsz segítséget.

rovarhalo.png

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhakulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr7616206870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása