Ruha külföldről

Tbdress vélemény

2020. szeptember 25. -

tbdress.pngA Tbdress nemzetközi webáruház, ami Magyarországra is szállít.

A szállítás az esküvői, rendezvényre való ruhák és cipők kivételével $89 felett ingyenes, és a legtöbb termékre 30 napos visszafizetési garanciát vállalnak, ha bármilyen okból nem nyerte el a tetszésedet (egyes termékekre, például esküvői ruhákra ez az idő rövidebb). Erről bővebben itt olvashatsz.

Az oldalon rendszeresen vannak akciók, amiken kifejezetten jó árakat lehet találni. A legjobbakat ezen az oldalon találod, érdemes ott is körülnézni.

Az oldal megbízható, a fizetés bankkártya mellett PayPal-al is megoldható, ami egy külön biztonsági réteg, hiszen ha valami gond adódna, a PayPal-on keresztül is vissza lehet igényelni a pénzedet. A 30 napos pénzvisszafizetési garancia miatt attól sem kell tartanod, hogy esetleg nem tetszik amit rendeltél, vagy eltéveszted a méretet.

Ha szeretnél rendelni a Tbdress oldalról, nézz körül itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhakulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr3916214536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása