Ruha külföldről

ChicMe vélemény

2020. szeptember 12. -

chicme.pngA Chicme egy nemzetközi webáruház, ahonnan Magyarországra is lehet rendelni. Elsősorban ruhákkal és cipőkkel foglalkozik. Bár maga a weboldal angol felületű, az árak Forintban szerepelnek rajta, így előre tudhatod, hogy pontosan mennyit fogsz fizetni.

A szállítás $89 felett ingyenes, a termékekre pedig 30 napos visszavételi garancia vonatkozik (kivéve például a fehérneműket, fürdőruhákat, ékszereket, maszkokat - ahogy azt máshol is megszokhattuk).

Fizetni a szokásos bankkártyákkal lehet. Az oldal megbízható, a pénzt nem nyeli le, a megrendelt termékeket rendben elküldi.

A Trustpilot és a SiteJabber oldalakon lévő vásárlói értékelések, vélemények is igen pozitívak, a ruhák nem "kínai" minőségűek, a legtöbb értékelőnek maximum a kiszállítás sebességével volt problémája, ami akár egy hónap is lehet, de aki szerencsésebb volt, az gyors szállításról írt.

A Chicme oldalát ide kattintva tudod felkeresni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhakulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr1816198710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása