Ruha külföldről

Ecipő vélemény

2021. január 19. -

ecipo.pngAz Ecipo.hu egy lengyel webáruház, ahonnan cipőt lehet rendelni Magyarországra.

A külföldről való vásárlás sokaknak ijesztő lehet, de jelen esetben semmi ok nincs az ijedtségre. A cég 2 nap alatt szállítja a megrendelt terméket GLS-el, és 9980 Ft felett a kiszállítás ingyenes. Mivel EU-ból jön, nem kell vámot fizetni, a kiszállítás pontosan olyan, mintha Magyarországról rendelnéd. Fizetni bankkártyával, utalással vagy akár PayPal-al is lehet (a cégnek magyar bankszámlaszáma is van, nem nemzetközi utalás), van magyar nyelvű ügyfélszolgálatuk, és a rossz méret vagy mégsem tetsző cipő esetén a visszaküldés sem problémás: a cipőt magyar címre kell visszaküldeni, és a visszaküldés ingyenes, ők fizetik (erről bővebben itt olvashatsz).

Az oldalon nagyon jó akciók vannak, akár 60%-os kedvezménnyel is szoktak cipők lenni náluk. A legjobb árakat ebben a kategóriában találod, ezért itt mindenképp érdemes körülnézni vásárlás előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhakulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr3316395350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása