Ruha külföldről

Ruha rendelés olcsón

2020. szeptember 28. -

ruha.pngA legtöbb ruhamárkának van már saját webáruháza, ezek azonban többnyire csak kiegészítik a plázákban lévő boltjaikat, és legfeljebb kisebb kedvezményeket adnak az árakból. Vannak azonban olyan webáruházak, amik kifejezetten csak internetes értékesítéssel foglalkoznak, és igyekeznek minél olcsóbban árulni a termékeiket. Ilyenek például a Newchic, a Zaful, a DressLily vagy a ChicMe.

Ha megnézed a weboldalaikat, láthatod, hogy széles skálán, sok különböző, kifejezetten stílusos, modern, egyedi ruhákat árulnak, az árak mégis meglepően jók. Hogyan csinálják?

  • Ezek a webáruházak általában nem rendelkeznek bolttal, csak az interneten értékesítenek. Emiatt nem kell boltokat bérelniük, embereket fizetniük stb., viszont te sem tudod előre felpróbálni a ruhákat. Ezt úgy oldják meg, hogy ingyenes, kérdés nélküli elállási jogot adnak, így ha nem tetszik, vagy nem jó, amit vettél, visszaküldheted.
  • A legtöbb ilyen webáruház saját márkás ruhákat árul, így közvetve sem kell olyan márkáknak fizetnie, akik a boltok fenntartásával, reklámkampányokkal és más kiadásokkal rendelkeznek, és ezt be kell vasalniuk a vásárlókon.
  • A webáruházat olyan országban lévő dolgozók üzemeltetik, ahol olcsó a munkaerő - megtehetik, hiszen minden az interneten zajlik.
  • A postázás általában speciális módon történik, egyszerre nagyon sok árut adnak fel, sok esetben állami támogatással, így a postaköltség gyakran olcsó vagy ingyenes, cserébe viszont akár egy hónapot is várnod kell, amíg a termék megérkezik.

Érdemes körülnézni náluk, mert meglepően jó fogásokat lehet találni!

Kezdésnek ezeket az oldalakat ajánlom: Newchic, Zaful, DressLily, ChicMe.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhakulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr5616199626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása