Ruha külföldről

Shooos vélemény - eredeti, megbízható?

2021. január 15. -

shooos.pngA Shooos egy szlovák webáruház, aminek magyar felülete is van (bár a fordítás nem mindenhol tökéletes, de azért általában érthető).

Az oldal mögött egy valós, személyesen is felkereshető szlovák bolt is van. A neten sok helyen jelentek már meg vélemények magyarul és szlovákul is a webshopról, és mindenhol 5 csillaghoz közeli értékeket szokott kapni, így a megbízhatósággal nincs gond, a cipők is eredetiek, nem kell attól félned, hogy hamisítványt kapsz.

A kiszállítás 38 000 Ft felett ingyenes (egyébként 1900 Ft), és rendeléstől számítva 48 órán belül megérkezik a termék, így akár még gyorsabban is nálad lehet, mintha Magyarországról rendelted volna. Mivel EU ország, természetesen az EU jog véd, és vámot sem kell fizetned, semmilyen nehézség nincs a szállítás során. A kiszállításról bővebben itt olvashatsz.

Fizetni a biztonságos PayPal-al, vagy bankkártyával is lehet, és 30 napos visszaküldési és cseregarancia van - ilyenkor a terméket nem egy szlovák címre, hanem egy magyarországira kell visszaküldeni, tehát a visszaküldés is egyszerű és olcsó.

Az oldalon rendszeresen vannak különböző kedvezmények is.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhakulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr8816390834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása