Ruha külföldről

Collectif - vintage ruha webshop (vélemény)

2020. december 10. -

collectif.pngA Collectif egy nemzetközi vintage ruha webshop, ahol az 40-es, 50-es évek ruháit lehet megvásárolni.

Fiatalabb vagyok annál, minthogy akár az 50-es évek ruhái ismerősek lennének számomra személyesen, filmekből viszont ismerem a korszak hangulatát, és a Collecif ruhái valóban ezeket idézik, amolyan filmes értelemben. A 40-es, 50-es évek ruháit legalábbis én filmekből, főleg külföldi filmekből ismerem, a Collectif pedig egy angliai webáruház, és az ott kapható ruhák nem feltétlenül azok, amiket Magyarországon hordtak az időszakban - amiről persze én magam nem sokat tudok, mivel nem éltem akkor. Bárhogy is legyen, érdemes körülnézni az oldalon, és ha tetszik, akkor korszaktól függetlenül is jó vásár lehet bármi, hiszen nem valamilyen kínai gagyishopról van szó.

collectif-london.pngAz oldal nagyon különleges, egyedi ruhákat árul, ha a vintage bejön neked, akkor biztosan találsz itt gyöngyszemeket. A legjobb árakat ebben a menüpontban találsz, érdemes körülnézni.

A boltban fizetni PayPal-al vagy bankkártyával lehet, az aktuális postaköltségről pedig itt találsz információkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhakulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr6616327228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása