Ruha külföldről

Boutiquefeel vélemény

2021. január 15. -

boutiquefeel.pngA Boutiquefeel nemzetközi webáruház, ami Magyarországra is szállít. Főképp fiatalos, divatos, szexi női ruhákkal foglalkozik, de különböző kiegészítők, mint például karkötők, táskák, gyűrűk is kaphatóak náluk.

A Sitejabber értékelő oldalon tízezernél is több értékelő többsége 5 csillagot adott a boltra, az ár-érték arány, a kiszállítás és a termékek minősége tekintetében is nagyon jól teljesített, ezért az oldal bátran ajánlható.

A szállítás $89 felett ingyenes, az alatt 3200 Ft körül van (kivéve, ha expressz kiszállítást kérsz, akkor kétszer annyi). Az aktuális pontos árakat itt találod. Ahogy a többi hasonló oldalon, itt is van 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Fizetni bankkártyával lehet.

Az oldalon rendszeresen vannak különböző akciók. Rendelés előtt mindenképpen érdemes körülnézni itt, mert a legjobb árakat itt találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhakulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr1716388998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása