Ruha külföldről

Newchic cipő

2020. január 10. -

newchiccipok.pngA Newchic egy nemzetközi ruha webshop, ahonnan Magyarországra is lehet rendelni. A női/férfi cipő részlegük itt érhető el.

Cipő vásárlásakor fontos, hogy a méretet megfelelően válasszuk ki. Ugyan a Newchic 30 napos visszavételi garanciát vállal, azért mégiscsak jobb, ha már elsőre a megfelelő méretű cipőt kapod meg. Ehhez érdemes a cipő oldalán található "Size guide" menüpontban leírtak szerint eljárni.

Itt megtalálod, hogy hányas méret mekkora lábnak felel meg, így a saját lábadat centivel lemérve a megfelelő méretű cipőt tudod kiválasztani. Fontos, hogy a "Unit conversion"-nál a cm-t válaszd ki. Ezután keresd ki a lábad hosszát (Feet length) és szélességét (Width) a táblázatban. A hosszt a sarkadtól a lábujjadig, a szélességet a lábad legszélesebb részén kell mérni.

Ahhoz, hogy a cipőt a kosaradba tudd rakni, először a színt (ha különböző színekben van), majd a méretet is ki kell választanod. Ezután jöhet az "Add to bag" gomb megnyomása.

A legolcsóbb kedvezményes Newchic cipőket ebben a kategóriában találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhakulfoldrol.blog.hu/api/trackback/id/tr3415421016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása